Udlejning

THK El er din el partner

Udlejning af affugtere og varmeblæsere

Vi tilbyder udlejning af varmeblæsere og affugtere, som du blandt andet kan bruge ved bygge- eller renoveringsprojekter. Affugtere udlejes typisk til brug ved udtørring efter vandskader eller tørlagring af byggematerialer, som er særligt følsomme for fugt. Vores affugtere er effektive og med høj luftydelse. På den måde kan du affugte din kælder efter oversvømmelse eller lignende. Når du har haft oversvømmelse eller vand i kælderen ophobes der kondens, som på sigt kan resultere i skimmelsvamp. Det er derfor vigtigt at du sørger for, at holde kælderen fugtfri. Når du først har skimmelsvamp er det et langt større projekt at komme af dem det igen.

Fleksibel udlejning

Vores varmeblæsere og affugtere udlejes på dagsbasis. Du er derfor ikke tvunget til at leje i en længere periode. På den måde betaler du kun for den periode hvor du reelt har brug for udstyret. Det kan være i forbindelse med at du renoverer eller bygger om i dit hus og har brug for at holde temperaturen oppe eller at fjerne fugt ved eksempelvis kælderarbejde.

Med en effektiv varmeblæser kan du holde varmen hvis du, i en periode, er uden varme. Varmeblæsere kan også bruges til at holde dine gæster varme ved havefester eller andre arrangementer i festtelt.

Dagspriser på udlejning af udstyr

Hos THK Aut. El-installatør kan du leje affugtere og varmeblæsere til fornuftige priser. Vores udstyr er serviceret og altid i orden. Kontakt os endelig på 20 78 70 89, så kan vi aftale nærmere om levering af udstyr mv. Send os en mail på info@thk-el.dk, så ringer vi straks tilbage til dig og aftaler nærmere. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så hører du snart fra os. Vores udlejningsudstyr er altid serviceret og fuldt funktionelt.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

© Copyright - THK Aut. El-installatør