Eltavler

Udskiftning og montering

Eltavler

Ny eltavle eller HPFI-relæ

Mange danskere er ikke klar over, at en forældet eltavle kan være skyld i en øget risiko for brand. Tilmed er det ikke sikkert at dit forsikringsselskab dækker skader, som opstår ved brug af de gammeldags HFI-relæer. Du skal derfor sikre dig at din bolig har et HPFI-relæ, da det beskytter din bolig og dit elektronik bedre. Risikoen for elektriske stød vil også mindskes, da et gammelt relæ er langsomt til at slå fra ved fx overspænding. Vores autoriserede el-installatører har omfattende erfaring med installation af forskellige typer eltavler og hovedtavler i boligforeninger, uanset boligens størrelse og husstandens behov.

Sikre omgivelser for børn og ældre

En gammel eltavle vil ikke kunne fornemme alle udsving eller overgange, som opstår i elnettet og det kan man fx mærke som en sitren eller små vibrationer i fingrene. Det opstår når man rør en oplader eller andet elektronisk udstyr, som er tilsluttet en stikkontakt. Denne følelse er uskadelig ved små overgange i elektronikken, men kan være decideret farlig ved større spændinger. Særligt for hjertepatienter eller personer med uopdagede hjertefejl, kan en stor påvirkning være yderst uhensigtsmæssigt. For alle andre er det bare ekstremt ubehageligt og chokerende at få et gevaldigt rap over nallerne. Lad os skifte din eltavle, så du slipper for disse bekymringer i fremtiden.

Få en god pris på udskiftning af eltavle

Vi giver gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på udskiftning af din private eltavle eller hovedtavle i en boligforening. Vi er effektive, men går ikke før alt er i orden. Vi installerer kun eltavler af høj kvalitet og med stor grundighed, så du trygt kan glemme alt om din eltavle.

Giv os blot et kald på 61 10 90 60, så finder vi tid til at håndtere udskiftningen af din eltavle. Vi kan også ringe dig op med de helt konkrete priser på sådan en udskiftning. Du skal bare udfylde kontaktformularen her på siden. Det tager kun et øjeblik. Ellers kan du sende en mail til info@thk-el.dk, så vender vi snart tilbage til dig.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

TEKNIQ garanti logo png transparent blå
fiberby internet til byens folk logo png transparent orange
lyngby totalentreprise privat & erhverv logo png transparent
brdr. lauridsen logo png transparent
TEKNIQ garanti logo png transparent blå
fiberby internet til byens folk logo png transparent orange
lyngby totalentreprise privat & erhverv logo png transparent
brdr. lauridsen logo png transparent