El-tjek

THK El er din el partner

El-tjek

Et El-Tjek er en gennemgang af dine elinstallationer, hvor vi foretager en visuel inspektion samt udfører stikprøver af installationen.
Desuden tester vi om sikringsgrupper og HPFI/HFI-relæer er funktionelle og lever op til lovkravene.

Formålet med El-Tjekket er, at sikre at alle installationer er lovlige og sikre at der ikke er fejl eller mangler der kan medføre brandfare og/eller være berørings farlige for mennesker og husdyr.

Et El-Tjek kan være en god idé, hvis du er i tvivl om den generelle tilstand på din elinstallation, hvis du er i tvivl om lovligheden af din installation eller, hvis din installation er af ældre dato.

I de fleste boligforeninger fortages som standard et El-Tjek ved ejer/lejer skift.

El-rapport

El-Rapporten også nogle gange kaldt El-Installationsrapporten er sammen med Tilstandsrapporten grundlaget for, at kunne tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med salg af bolig.

Det kræver en godkendt og autoriseret elinstallatør for, at udføre El-Rapporten, som er gyldig i 1 år.

Vi gennemgår boligen visuelt og laver stikprøver på stikkontakter, lampeudtag, spots, lavvoltinstallation mm. Typisk 1-2 installationer per rum. Desuden undersøges og testes eltavle og HPFI/HFI-relæ.
Lovligheden af installationen vurderes efter de regler, der var gældende på det tidspunkt, at installationen blev lavet.

Efter samme skala som tilstandsrapporten, vil eventuelle fejl blive givet en karakter alt efter, hvor alvorlig fejlen er for installationens sikkerhed og funktion.

Thomas Keller poserer foran firmabil

Kontakt os

Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

TEKNIQ logo transparent
Fiberby - internet til byens folk logo transparent
Lyngby Totalentreprise - privat & erhverv logo transparent
Brdr. Lauridsen logo transparent

Kundeudtalelser

Professionel el-service for private, foreninger og erhverv

gule stjerner til anmeldelser

Jeg har brugt THK El i mange år, og de har altid leveret et kvalitetsprodukt til tiden:-) God service hver gang, kan varmt anbefale dem.

gule stjerner til anmeldelser

Kommer til tiden, løser opgaven hurtig og præcist. Nem at tale med. Føler mig helt tryg ved at bruge dem til el-opgaver – både store og små – i min lejlighed fremadrettet.

gule stjerner til anmeldelser

Jeg vil klart anbefale THK – hurtig og billig service!

© Copyright - THK Aut. El-installatør