Erhverv

THK El er din el partner

Funktionelle erhvervsløsninger

De fleste restaurationsejere og butiksindehavere stiller særlige krav til deres el-installationer og forventer driftsikkerhed hver dag. Derfor er det ikke ligemeget, hvem I vælger til at montere nye, eller renovere de nuværende el-installationer. Det kan eksempelvis være ved overtagelse af nye erhvervslokaler med forældede el-installationer. Vi rådgiver jer til at fremvise jeres produkter og skabe god stemning ved hjælp af innovativ belysning.

Vores elektrikere er altid klar til at rykke ud i veludstyrede firmabiler, hvis strømmen er gået eller I oplever andre forhindringer for at kunne drive jeres virksomhed til sit fulde potentiale.

Skræddersyede el-installationer

Vores elektrikere er eksperter i de mest optimale løsninger til caféer, restauranter, butikker og showrooms m.m. Derfor har vi også leveret funktionelle el-installationer til en lang række erhvervsdrivende, som ønskede en effektiv og smart opsætning af lamper, spots, hvidevarer, gardiner og markiser m.m. Her får I dygtige elektrikere, som også kan hjælpe med alt indenfor netværk til kontorer og caféer. Vi udfører jeres elrenovering og sørger samtidig for at jeres WiFi fungerer. Vores kompetencer kommer blandt andet fra et langvarigt samarbejde med Fiberby. hvor vi er en af deres foretrukne samarbejdspartnere.

Med eksperter på alle områder, kan vi levere totalløsninger til små og store virksomheder, samt boligforeninger og endda hoteller.

Vælg en trofast samarbejdspartner

Hos THK Aut. El-installatør er jeres forretning i de bedste hænder. Vi har mange års erfaring med et hav af forskellige erhvervskunder med varierende behov. Dog ved vi at alle erhvervsdrivende leder efter kompetent rådgivning, pålidelige løsninger og høj funktionalitet. Tid er penge, og alt skal fungere når forretningen er åben. Derfor kan du trygt vælge at samarbejde med os hos THK. Vi giver gerne et tilbud på en fast serviceaftale, eller rykker ud når det brænder på.

Ring til os på 20 78 70 89, så kan vi indgå en nærmere dialog, om at optimere eller renovere dine el-installationer. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på siden, eller sende en mail til info@thk-el.dk, så vender vi straks tilbage til dig. Du vil få samme professionelle behandling og service, som vi leverer til alle vores nuværende erhvervskunder.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

© Copyright - THK Aut. El-installatør