Elektriker til erhverv

THK El ApS er din el partner

Elektriker til erhverv

Funktionelle erhvervsløsninger

Vi servicerer mange natklubber, foreninger, restauranter og hoteller, og ved hvor vigtigt det er at vi rykker ud når der er brug for det. Derfor rykker vi ud med det samme når vores kunder ringer, uanset hvad tid på døgnet det er.

FORDELAGTIGE SERVICEAFTALER

Hos THK El ApS tilbyder vi attraktive serviceaftaler til vores trofaste erhvervs- og foreningskunder.
Har du en serviceaftale, betaler du typisk en lavere pris, da vi kender ejendommen og derfor skal bruge kortere tid på stedet. Kontakt os for at høre nærmere om priser, og alle de øvrige fordele, ved at samarbejde med os. Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor vi kan kortlægge jeres behov og ønsker. Sammen finder vi den mest optimale løsning på jeres udfordringer.

Skræddersyede el-installationer

Vores elektrikere er eksperter i de mest optimale løsninger til caféer, restauranter, butikker og showrooms m.m. Derfor har vi også leveret funktionelle el-installationer til en lang række erhvervsdrivende, som ønskede en effektiv og smart opsætning af lamper, spots, hvidevarer, gardiner og markiser m.m. Her får I dygtige elektrikere, som også kan hjælpe med alt indenfor netværk til kontorer og caféer. Vi udfører jeres elrenovering og sørger samtidig for at jeres WiFi fungerer. Vores kompetencer kommer blandt andet fra et langvarigt samarbejde med Fiberby. hvor vi er en af deres foretrukne samarbejdspartnere.

Med eksperter på alle områder, kan vi levere totalløsninger til små og store virksomheder, samt boligforeninger og endda hoteller.

Vælg en trofast samarbejdspartner

Hos THK El ApS er jeres forretning i de bedste hænder. Vi har mange års erfaring med et hav af forskellige erhvervskunder med varierende behov. Dog ved vi at alle erhvervsdrivende leder efter kompetent rådgivning, pålidelige løsninger og høj funktionalitet. Tid er penge, og alt skal fungere når forretningen er åben. Derfor kan du trygt vælge at samarbejde med os hos THK El ApS. Vi giver gerne et tilbud på en fast serviceaftale, eller rykker ud når det brænder på.

Ring til os på 61 10 90 60, så kan vi indgå en nærmere dialog, om at optimere eller renovere dine el-installationer. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på siden, eller sende en mail til info@thk-el.dk, så vender vi straks tilbage til dig. Du vil få samme professionelle behandling og service, som vi leverer til alle vores nuværende erhvervskunder.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

TEKNIQ garanti logo png transparent blå
fiberby internet til byens folk logo png transparent orange
lyngby totalentreprise privat & erhverv logo png transparent
brdr. lauridsen logo png transparent
TEKNIQ garanti logo png transparent blå
fiberby internet til byens folk logo png transparent orange
lyngby totalentreprise privat & erhverv logo png transparent
brdr. lauridsen logo png transparent