Elrenovering

Din el partner

Effektiv elrenovering

Det er vigtigt at tage højde for alle aspekter når du skal foretage renovering af bolig og elinstallationer. Når først arbejdet er udført, kan det være svært og dyrt at lave det om. Hvis man ikke tager højde for ethvert scenarie, kan man pludselig mangle en stikkontakt når man flytter rundt på sine møbler. Så er man nødsaget til at trække ledninger langs gulvet, og det er jo sjældent den pæneste løsning. Vi har stor erfaring med at deltage i renovering af private boliger, restauranter og kontorer. Vores elektrikere hjælper dig med at gennemgå plantegningen og sørger for at du ikke overser noget.

Med dig fra start til slut

Vores samarbejde strækker sig hele vejen fra planlægning af elrenoveringen og til du står med et færdigt og funktionelt resultat. Ved indretning af restauranter, kaffebarer eller frisørsaloner kan vi tilbyde intelligent lysstyring, men gør det nemt at skifte mellem hyggelig belysning i åbningstiden og helt klart, kraftigt lys ved rengøring efter lukketid. På den måde er det muligt at have den perfekte belysning uanset den aktuelle situation. Ønsker du lignende smarte lysstyrker eller farver i dit private hjem, så kan vi også hjælpe dig med dette. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser.
Hos THK Aut. El-installatør har vi erfaring med alverdens pæne, enkle og funktionelle el-installationer, som kan gøre din hverdag nemmere og lade dig udnytte dine rum til fulde.

Få en god pris på grundig elrenovering

Vores ambition er at levere kompromisløs elrenovering på enhver opgave, uanset om vi er hos erhvervs- eller privatkunder. Vi udfører dog stadig arbejdet til fornuftige priser og kommer med gennemsigtige tilbud, så du er tryg ved vores aftale. Ring gerne til os på 20 78 70 89. Så finder vi den helt rigtige løsning til dit renoveringsprojekt. Med over 20 års erfaring i branchen kan vi garantere dig for, at du får en stabil og velfungerende løsning på alle fronter. Hvis du vil kontaktes af en af vores uddannede elektrikere, kan du også kontakte os ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller sende en mail til info@thk-el.dk, så ringer vi straks tilbage til dig og aftaler nærmere.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

© Copyright - THK Aut. El-installatør