Netværk

THK El ApS er din el partner

Netværk

Installation af smart netværk

Oplever du langsomt eller slet intet internet, er der hjælp at hente. Vores dygtige elektrikere står til rådighed til fejlfinding og reparation af eksisterende netværk, eller opsætning af nyt netværk.

Vi rykker ud, og tilbyder installation og fejlfinding på både kablede og trådløse netværk. Under besøget vil du modtage grundig vejledning fra en dygtig elektriker, som sikrer dig perfekt dækning og får mest muligt ud af din internethastighed. Vi tilbyder også vores hjælp ved akutte netværksproblemer, som skal løses med det samme.

Under besøget undersøger vi hvad du har behov for, og vejleder dig til at udnytte din bredbåndshastighed bedst muligt.

Netværksløsninger til erhverv & forening

Hvis du er erhvervsdrivende, så er det for alvor vigtigt at der ikke er udfald på netværket, og ventetid er lig med spild. Vi har mange års erfaring med netværks-support hos flere danske virksomheder. Her tilbyder vi også overvågning af netværk, så du har mulighed for at kortlægge netværkstrafikken og, om nødvendigt, blokere visse hjemmesider, så dine medarbejdere ikke surfer underholdning i arbejdstiden e.li. Alle løsninger tilpasses medarbejdernes behov så arbejdsdagen forløber så effektivt som muligt.

Gennem flere år har vi arbejdet som fast partner for Fiberby, med at installere og opsætte deres bredbråndsløsninger, hos en lang række boligforeninger på Sjælland.

Indhent et tilbud på stabilt netværk

Har du problemer med dit netværk, kan vi hjælpe dig uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vores erfarne elektrikere har set de fleste typer opgaver før, og formår derfor altid at udforme en løsning, som tager højde for alle dine ønsker. Du undgår samtidig at bruge penge på unødvendigt udstyr, som routere, extendere og access points.

Ring til os på 61 10 90 60 og få kyndig vejledning skræddersyet til dine behov. Vi kan også kontakte dig, hvis du udfylder vores kontaktformular, eller sender en mail til info@thk-el.dk. Vores elektrikere er altid klar til at svare dig og tjekker gerne dit nuværende netværk, inden du får et tilbud på hurtigere internet og bedre dækning.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

TEKNIQ garanti logo png transparent blå
fiberby internet til byens folk logo png transparent orange
lyngby totalentreprise privat & erhverv logo png transparent
brdr. lauridsen logo png transparent
TEKNIQ garanti logo png transparent blå
fiberby internet til byens folk logo png transparent orange
lyngby totalentreprise privat & erhverv logo png transparent
brdr. lauridsen logo png transparent