Netværk

THK El er din el partner

Installation af smart netværk

De fleste kender frustrationerne når internetforbindelsen falder ud eller er langsom. Det kan være ungerne, der brokker sig når de ikke kan spille på nettet, eller TV’et som ikke kan streame din yndlingsfilm eller serie. Uanset hvad, så er livet for kort til langsomt internet. Antallet af brugere og brugen af netværket er afgørende for hastigheden.

Måske er kvaliteten af dit udstyr for dårlig eller også er rækkevidden for lav. Vi undersøger hvad du har behov for, og vejleder dig til at udnytte din bredbåndshastighed.

Vores erfarne netværksteknikere tilbyder flere ydelser inden for installation og fejlfinding, på kablede og trådløse netværk. Du vil modtage grundig vejledning fra en dygtig elektriker, som sikrer dig perfekt dækning og får mest muligt ud af din internethastighed. Vi tilbyder også vores hjælp ved akutte netværksproblemer, som skal løses med det samme.

Netværksløsninger til erhverv & forening

Hvis du er erhvervsdrivende, så er det for alvor vigtigt at der ikke er udfald på netværket, og ventetid er lig med spild. Vi har mange års erfaring med netværks-support hos flere danske virksomheder. Her tilbyder vi også overvågning af netværk, så du har mulighed for at kortlægge netværkstrafikken og, om nødvendigt, blokere visse hjemmesider, så dine medarbejdere ikke surfer underholdning i arbejdstiden e.li. Alle løsninger tilpasses medarbejdernes behov og sikrer at deres tid bruges på værdiskabende arbejde, frem for ventetid.

Gennem flere år har vi arbejdet som fast partner for Fiberby, med at installere og opsætte deres bredbråndsløsninger, hos en lang række boligforeninger på Sjælland.

Indhent et tilbud på stabilt netværk

Har du problemer med dit netværk, så er vi overbeviste om, at vi kan forenkle din hverdag, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vores erfarne elektrikere har set de fleste typer opgaver før, og formår derfor altid at udforme en løsning, som tager højde for alle dine ønsker. Du undgår samtidig at bruge penge på unødvendigt udstyr, som routere, extendere og access points.

Ring til os på 20 78 70 89 og få kyndig vejledning skræddersyet til dine behov. Vi kan også kontakte dig, hvis du udfylder vores kontaktformular, eller sender en mail til info@thk-el.dk. Vores elektrikere er altid klar til at svare dig og tjekker gerne dit nuværende netværk, inden du får et tilbud på hurtigere internet og bedre dækning.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

© Copyright - THK Aut. El-installatør