Boligforeninger

Elektriker til din forening

Boligforeninger

El-service i boligforeninger

Hvis I står og mangler en dygtig elektrikervirksomhed til at varetage jeres elektriske installationer i boligforeningen, kan vi hjælpe – uanset om vi taler om en fast serviceaftale, eller I har nye projekter i tankerne.

Vi er eksperter i at levere skræddersyede løsninger og imødekomme vores kunders ønsker og behov. Vi har stor erfaring med at levere el-løsninger i mange forskellige brancher, og står altid klar med sparring og forslag, hvis der er behov. Vi rykker desuden ud i hele døgnet, hvis I akut har brug for os.

Elektriker med værdierne i orden

Vi vil gerne være lidt bedre end alle de andre. Derfor er det vigtigt for os at have en god kunderelation. Du vil altid møde os friske og velsoignerede til den aftalte tid, og vi udfører altid opgaverne til perfektion. Skulle der opstå uforudsete udfordringer har vi altid dig som kunde ind over, så det færdige resultat er tilfredsstillende for alle parter. Hos THK El ApS kan du altid forvente:

  • Gensidig respekt og forståelse
  • Kompetent rådgivning
  • Omkostningsbevidste løsninger
  • Udførelse efter THK-El standard
  • Udførelse af lovpligtig KLS-test

Ingen kan tage vores faglige stolthed fra os, og vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben. Vi går højt op i at holde orden – både under og efter udført arbejde. Vi har et rigtig godt samarbejde både internt i THK El ApS men også med andre faggrupper og vores faste kunder som f.eks. bolig- og andelsforeninger.

Serviceaftale med THK El ApS

Hos THK El ApS har I som boligforening mulighed for at tegne en serviceaftale. Vi hjælper jer med alt fra almindelig drift og vedligeholdelse til større projekter. Med en serviceaftale er du sikret en professionel samarbejdspartner, der altid er til at regne med. Prisen er typisk også lavere, da vi kender ejendommen og hurtigere kan optimere arbejdsprocessen.

Skal vi også hjælpe i jeres boligforening? Kontakt THK El ApS ved at ringe til 61 10 90 60 eller sende en mail til info@thk-el.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

TEKNIQ garanti logo png transparent blå
fiberby internet til byens folk logo png transparent orange
lyngby totalentreprise privat & erhverv logo png transparent
brdr. lauridsen logo png transparent
TEKNIQ garanti logo png transparent blå
fiberby internet til byens folk logo png transparent orange
lyngby totalentreprise privat & erhverv logo png transparent
brdr. lauridsen logo png transparent