El-installation i København og omegn

THK El er din autoriserede el-partner

Funktionelle el-installationer udføres

Hvis du køber en ny bolig med mangelfulde el-installationer på el-rapporten, er det klogt at få fejlene udbedret af en dygtig og kompetent elektriker. Fejl på el-installationerne kan i værste fald føre til brand eller give stød ved berøring. Typiske fejl kan være halogenspots i køkken eller på badeværelse, som ikke er skærmet godt nok af. I den situation kan varmen fra halogenpærerne sprede sig til loft og ledninger og dermed udgøre en brandfare.

Vores erfarne elektrikere kan altid hjælpe dig med at udbedre fejl og mangler i forbindelse med til- og fraflytning af bolig eller hvis du skal have gang i et renoveringsprojekt. Vi sørger for at du får en sikker og funktionel løsning, så børn og voksne i husstanden, trygt kan bruge de elektroniske apparater. Vi har adskillige års erfaring med alle typer af små og store el-installationer og finder gerne en fornuftig pris på dine nye el-installationer.

Vores dygtige medarbejdere kan også gennemtjekke dine nuværende el-installationer, og opdage eventuelle fejl og forbedringspunkter. Så kan du både spare penge på elregningen og sove trygt om natten.

Nemmere hverdag med intelligent el

Vi tilbyder flere smarte løsninger til styring af lys og andet elektronik vha. smarte kontakter og/eller apps til smartphones og tablets. Disse intelligente opsætninger tillader medarbejdere og rengøringspersonale at arbejde under de helt rigtige lysforhold. Når vi udfører el-installationer hos restauranter og kaffebarer m.fl., oplever vi at kunderne værdsætter muligheden for at skabe hyggelig stemning med dæmpet, varmt lys i åbningstiden, og kraftigt hvidt lys ved rengøring efter lukketid. Disse forskellige indstillinger gør det muligt, at have det lys du ønsker, både morgen, middag og aften.

I private boliger eller på kontorer kan vi gøre din hverdag nemmere ved at installere løsninger, som gør det muligt at slukke og tænde for alt lys, i alle rum, med et enkelt tryk i en app. Vi har omfattende erfaring med frisørsaloner, restaurationskæder, caféer, barer og andre typer erhverv, såvel som installation hos private i små og store boliger.

Få et godt tilbud på el-installation i København

Vi svarer hurtigt på henvendelser og rykker gerne ud for at besigtige din opgave ved renovering eller nybyg af private boliger og erhverv. Vi afgiver et gratis, uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning til din bolig. Du kan være tryg ved at vi vejleder korrekt og professionelt fra start til slut. Vi ønsker blot at du skal få sikre, og velfungerende løsninger, som ikke skaber irritation og bekymringer i hverdagen.

Kontakt os nemt ved at ringe på 20 78 70 89, så kan vi tage en snak om dine behov. Hvis du vil ringes op af en af vores medarbejdere, kan du sende en mail til info@thk-el.dk eller udfylde vores korte kontaktformular her på hjemmesiden. Vi lover at du straks hører fra os.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

© Copyright - THK Aut. El-installatør