Om THK El

THK El er din el partner

THK Aut. El-installatør

Professionel el-service for private, foreninger og erhverv.

Hos THK Aut. El-installatør laver vi alle former for el-installationsopgaver, lige fra udskiftningen af installationerne i dit køkken til opsætningen af en ny el-tavle i boligforeningen. Desuden har vi stor erfaring med lysinstallationer i butikker og cafeer, hvor vi kan sørge for at skabe præcis den atmosfære, du drømmer om.

Lokale og fleksible

Vesterbro har siden 2007 været vores base, og vores lokale tilknytning til Vesterbro gør, at vi kan være fleksible og rykke hurtigt ud, hvis du får brug for det.

Vi udfører alle former for el-installationsopgaver og elektrikerarbejde, og en god, personlig kontakt fra start til slut i dit projekt giver dig sikkerhed for et tilfredsstillende paramsat.

For eksempel laver vi:
– Udskiftninger af el-tavler i dit hjem
– Udskiftning af større el-tavler for boligforeninger
– Lysinstallationer hos butikker og cafeer
– Renovering af lejligheder
– Elinstallationer i køkkener og på badeværelser

Råd og vejledning

Vi sætter en ære i at råde og vejlede dig, så du kan træffe de helt rigtige valg i forhold til dine ønsker og behov. Vi har igennem mere end 20 samlet en bred erfaring inden for alle dele af el-branchen og samarbejder desuden med førende lampeproducenter.

Vi holder til på Vesterbro, men kører også gerne ud i resten af København, så ring til os næste gang du står overfor en opgave, der kræver en erfaren og fleksibel el-installatør.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

© Copyright - THK Aut. El-installatør