Porttelefoner i København & omegn

THK El ApS er din el partner

Porttelefoner i København & omegn

Få installeret porttelefon

Vi har stor erfaring med installation af porttelefon anlæg uanset omfanget af opgaven. Løbende samarbejder vi med markedets førende producenter, så vi kan tilbyde dig den løsning, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Udover installation og montering af din nye porttelefon, tilbyder vi fejlfinding og reparation af dit nuværende anlæg.

Vores samarbejde med dig strækker sig fra starten af projektet, til du står med et tilfredsstillende resultat. Vi sørger altid for at holde dig opdateret på arbejdet med din porttelefon.

Installation og montering af professionelle

Hos THK El ApS får du rådgivning af professionelle, veluddannede elektrikere. Vi hjælper både private og erhverv, og foruden etablering eller udskiftning af porttelefon, kan vi hjælpe dig med dine el relaterede spørgsmål. Herunder elrenovering, eltavler, netværk eller noget helt fjerde.

Vi har konkurrencedygtige priser, og tilbyder alt det bedste inden for porttelefoner. Både digitale løsninger, videotelefoner og løsninger hvor du kan tilgå systemet via en app.

Få et uforpligtende tilbud på porttelefoner i København og omegn

Når du kontakter os, tager vi en dialog om dit behov, så vi finder den bedste løsning til dig.
Desuden er vi altid klar til at tage ud og besigtige din opgave. Hos os får du et gratis, uforpligtende tilbud på en porttelefon løsning skræddersyet til dig.

Ring til os på telefon 20 78 70 89 eller send en mail til info@thk-el.dk. Endvidere kan du udfylde vores kontaktformular her på siden. Så finder vi en løsning på en porttelefon, der passer perfekt til dig

Thomas Keller poserer foran firmabilen

Kontakt os

Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.